středa 16. října 2024

ORANŽOVÍ POMOCNÍCI NA ZNIČENÉ VLASY A DOKONALÁ PÁNSKÁ VŮNĚ


Krásnou středu vám všem! Věřím, že se máte co nejlépe to jde a že si užíváte podzimního počasí. Já tento článek píšu v úterý večer. Tady na severu už hodně přituhuje a rána jsou poměrně dost chladná. Po tom extrémně horkém létě je to docela příjemná změna, ale ten obrovský skok, který byl před pár týdny, kdy ze dne na den klesla teplota snad o víc jak 15 stupňů, to bylo šílené. Myslela jsem, že se ještě oteplí a bude takový ten krásný teplý slunečný podzim se šustivým listím, ale zatím to tak moc nevypadá. Uvidíme, možná se ještě nějaký ten slunečný a příjemně teplý den najde. Já už zahájila čajovou sezónu a čaj si dělám i s sebou do práce. No ale zpět k pointě dnešního článku. Mám tu opět pár kousků, které jsem mohla vyzkoušet v rámci spolupráce s Parfemy-Elnino.cz. Tentokrát vám ukážu řadu produktů na vlasy, produkt na tělo a vůni. A myslím, že můžeme jít rovnou na to.

Řada produktů na vlasy Garnier Fructis Goodbye Damage je vhodná pro velmi poškozené vlasy. Slibuje regeneraci, hebkost, lesk a sílu. Jako první určitě upoutá pozornost balení. Křiklavá barva zaujme na první pohled a na ten druhý zaujme určitě i vůně. Ta je velmi krásná, příjemná a do sladka. Vůni této řady jsem si oblíbila ihned při prvním použití. Používala jsem z této řady šampon, kondicionér, keratinovou posilující péči a masku na vlasy. Šampon má vysokou pěnivost a stačí ho malé množství. Nejen že krásně voní, ale dobře vlasy umyje. Zanechá je lesklé, hebké a vyživené. V kombinaci s kondicionérem a maskou jsou výsledkem lesklé, hydratované a na první pohled vyživené vlasy, které oplývají krásnou vůní i několik dní po použití. Pokud použiju keratinovou posilující péči, jsou vlasy více vyhlazené a vypadají mnohem zdravěji. Je vidět, když keratinovou péči použiju a když ne. Sama ten rozdíl vidím. Pokud máte vlasy objemné jako já a chcete je uhladit, je tohle skvělý způsob, jak toho docílit. Vlasy se po použití produktů rychleji nemastí, což je za mě taky velké plus. A i když si dám náhodou víc masky, kondicionéru  nebo keratinové péče, vlasy taktéž nejsou zamaštěné.


Od značky Garnier tu mám ještě tělový krém. Konkrétně se jedná o Body superfood 48h nourishing cream, což je tělový krém, který je určený pro suchou a velmi suchou pokožku. Má velice lehkou a jemnou strukturu. Jednoduše se aplikuje a snadno se roztírá. Vstřebá se zhruba do pěti minut od aplikace, takže rychlovka. Velmi jemně voní a vůně není nijak vtíravá ani výrazná. Spíše opravdu decentní. Taková, která neurazí, ale za mě ani nenadchne. Co se týče hydratace, řekla bych, že je to průměrný tělový krém. Uvádí, že je vhodný pro suchou a velmi suchou kůži, ale to bych za sebe netvrdila. Mám velmi suchou kůži na lýtkách a to zejména nyní v podzimním a zimním období. Tento krém si s ní ani při pravidelné aplikaci neporadil. Na léto je fajn, ale pro mě je na toto období málo výživný, bohužel.


Co jsem si naopak zamilovala hned na první přivonění, je pánská vůně. Jedná se o vůni David Beckham Inspired by respect EDT. Sice aktuálně nemám partnera, ale jelikož jsem měla možnost vybrat si některou z pánských vůní této značky, využila jsem toho. S tím, že vůni následně daruji kamarádovi. Vybrala jsem podle složek právě tuto, která v sobě snoubí tóny levandule, grepu, bergamotu, kardamomu, ananasu, hřebíčku, cedru, kosatce a amber xtreme. A musím uznat, že výběr se mi naprosto vyvedl. I když jsem vůni předtím nikde neočuchávala, je to naprostá pecka. Tohle je přesně typ pánské vůně, kterou miluju. Dokonalá! Přiznávám, že jsem si ji stříkala i na polštář, než jsem ji darovala. Protože to je fakt pecka. Až budu mít někdy přítele, určitě mu ji pořídím. Kamarádovi taky velmi voněla a je s ní spokojený. 


JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍC?

1 komentář:

  1. Ahoj Monni, řadu Goodbye Damage mám moc ráda, testovala jsem jí když byla ještě v plenkách. Krémy z té Superfood řady mi taky přijdou spíše průměrné a na zimu bych volila více hydratační. Davida Beckhama používá odnepaměti můj táta, ale tohoto jsem u něj ještě neviděla tedy díky za tip na dárek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)