pondělí 21. října 2024

GLANC BOX - PODZIM 2024 SPECIAL EDITION

Krásné úterý vám všem! Dnes tu pro vás mám ukázku obsahu Glanc boxu s názvem podzim 2024 special edition. Box jsem si akorát před pár minutami donesla domů, nafotila a jdu vám hned sepsat článek, ať to máte co nejdříve na blogu, kdyby se vám líbil a chtěli jste si ho taky objednat. Pokud byste o něj měli zájem, mrkněte zde.

Jako první na mě v boxu vykoukly čistící prostředky. Konkrétně Jar Extra+ Citrus, což je tekutý prostředek na mytí nádobí, který zajisté všichni znáte. Jar používám ráda, i když se v posledních letech snažím zaměřit spíše na eko varianty prostředku na nádobí, na velkou mastnotu a špínu je tento jar skvělý. To se mu upřít nedá. Vůní příjemně svěže a citrusově. Jar Power spray jsem měla doma už několikrát. Používám ho nejen na zaschnuté nádobí, ale i na klasické umývání umyvadla, povrchů nebo wc. Je skvělý i na nastříkání nádobí před vložením do myčky. Třeba na hodně zapečené plechy, na to je skvělý. Má příjemnou svěží vůni a moc dobré čistící schopnosti. Nemám mu co vytknout a jsem ráda, že mám další do zásoby. Ajax Lavender univerzální čistící prostředek má příjemnou levandulovou vůni. Obsahuje 99% složek přírodního původu. Je vhodný na povrchy. Já ho vždy používám zejména na mytí podlahy. Ta pak příjemně voní a je krásně čistá. 

Vonné perličky Lenor mají prodloužit svěžest prádla až do dalšího vyprání. Zhruba po dobu 12 týdnů. V boxu jsem našla perličky s vůní květin v krásném růžovém balení. Dalším kouskem, který jsem zde našla je Garnier Fructis Antidandruff zklidňující šampon proti lupům. Je vhodný pro udržení zdravých, lesklých a vitálních vlasů bez lupů. Má efektivně odstranit zbytky stylingových prostředků a mastnotu. Je s veganským složením. Šampony od Garnieru mám celkem ráda. Aktuálně jsem nadšená z šamponu, který jsem vám ukazovala v předchozím článku. Tento proti lupům jsem zatím tuším neměla, tak jsem zvědavá, až vyzkouším. 

Femfresh intimní mycí emulze soothing 24h je uklidňující intimní emulze s vyváženým pH. S obsahem probiotik, která pomáhají stimulovat přirozenou obranyschopnost pokožky. Obsažený výtažek z brusinek podporuje hydrataci a zachovává svěžest po celý den. Ziaja jeju bílé mýdlo na obličej je vhodné pro samostatné použití a nebo pro použití s čistícím kartáčkem. Je s vůní manga, kokosu a papáji. Obsažený olej z japonské kamélie zklidňuje a hydratuje. Výtažek z cistu pomáhá v boji proti akné. Aktivní salicyláty z kůry topolu osika se vyznačují protizánětlivými a antibakteriálními účinky. Mýdlo slibuje důkladné mytí a zbavení nadbytečného kožního mazu. A jako poslední jsem našla T.by tetesept sůl - porce štěstí, což je pečující mořská sůl s jemnými pudrovými krystalky, které se snadno rozpouští a uvolňují příjemnou vůni. 

Box bych tentokrát ohodnotila kladně. Líbí se mi obsah prostředků do domácnosti, které všechny využiju a stejně tak i produkty pro péči o tělo. Jsem tedy spokojená a boxu bych dala hodnocení 4,5/5. Získala jsem ho za zvýhodněnou cenu v rámci spolupráce, za což moc děkuji.  


























JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)