čtvrtek 26. září 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - SRPEN 2024



Krásný čtvrtek vám všem! Je sice už skoro konec září a to znamená, že spotřebovance za srpen jsem měla už dávno vydat, ale zkrátka jsem se k tomu nějak nedostala. Ale lepší pozdě, než vůbec. Takže ani tento měsíc nevynechám a ukážu vám, co se mi podařilo spotřebovat a jak mi to vyhovovalo a nebo nevyhovovalo. Konec okecávání a jdeme na to. 

Gamarde termální voda byla v tak obrovském balení, že mi vydržela snad dva roky. Tohle léto jsem ji dodělala a stříkala jsem s ní jak o závod vždy, když mi bylo vedro. Příjemně osvěžuje, nezanechává ulepený pocit a je to zkrátka moc příjemné, pokud je mi zrovna teplo a nebo chci osvěžit pleť během dne. Je skvělá i na pleť před aplikací péče a nebo po aplikaci pleťové masky. Dove advanced care summer care je deo ve spreji s krásnou letní sladší vůní. Ráda jsem ho používala. Funguje perfektně a krásná vůně vydrží hodiny a hodiny. Schwarzkopf Gliss Supreme length šampon je nádherně voňavý šampon, který výborně pění a dobře myje vlasy. Nezanechá je vysušené, naopak jsou krásně hladké, jemné a provoněné. Balea hloubkově čistící šampon je fajn na odstranění nánosů stylingových přípravků a nebo jen jednou za čas na hloubkové vyčištění vlasů a pokožky hlavy. Pěnivost má dobrou, mycí schopnost taktéž. Jediné co bych vytkla, tak je balení, ze kterého se ke konci vážně zle dostával. 

Mixa Anti imperfection tonikum jsem koupila ve výprodeji, kde mě zaujalo nejen cenou, ale i tím, že je bez alkoholu a s obsahem zinku. Říkala jsem si, že bude fajn na pleť při PMS a MS. Tonikum fajn je, čistí pleť, nevysušuje a předchází pupínkům a nedokonalostem. Loreal Elseve Double elixir color-vive je vlasový balzám ve spreji, který jsem si aplikovala do vlhkých vlasů, aby se mi lépe rozčesávaly. Vydržel mi snad dva roky. Opravdu dlouho, protože ho stačí málo. Vlasy krásně provoní, vyživuje, zanechá je lesklé a snáze se rozčesávají. Lady speed stick je gelový antiperspirant, který ale vůbec nelepí. Velmi mi vyhovuje zejména na léto. Nedělá fleky, krásně voní a to, že nelepí, je úžasný bonus. Snažím se sice vyhledávat deo bez hliníku, ale k tomuto se někdy ráda opět vrátím. Nuxe parfemovaný sprchový olej mě překvapil konzistencí. Myslela jsem si, že to bude olej, ale byl to hutnější sprchový gel, který se poměrně těžko dostával z balení. Určitě bych zvolila jiný obal, protože zhruba od poloviny nešel vůbec vytlačit. Vůně je krásná. Jedna z takových luxusních vůní, které si ve sprše vyloženě užívám. Nicméně z pokožky vonět skoro nevydrží. Takže nakonec za mě zklamání a určitě bych ho za tu cenu nepořídila opakovaně. 

Spotřebovala jsem i Delia Cosmetics eyebrow tint, což je barva na obočí s výdrží pár dnů. Je fajn třeba na léto, kdy se člověk nechce moc líčit k vodě nebo na dovolenou. Na obočí vydrží několik dní. Já ho nechávám působit i hodinu, i když doporučení je zhruba deset minut. Missha perfect cover BB cream je nejlepší BB krém, jaký jsem měla. Pořídila jsem si hned druhé balení. Na pleti je lehoučký, neoxiduje, což je pro mě zásadní, jelikož mi snad každý BB krém oxidoval do oranžova. Tento má krásný neutrální odstín. Nezvýrazňuje nedokonalosti a působí velmi přirozeně. Několikrát jsem si zkusila dát makeup, ale po tom, co jsem viděla ten ohromný rozdíl s tím, že je pleť po BB krému krásnější, už makeupy skoro nepoužívám. Polštářky pod oči z Actionu jsou dokonalé a používám je pořád dokola. Ve výprodeji jsem ulovila i ty od značky Nivea. Byly fajn, ale nic světoborného. Paradoxně ty levnější z Actionu jsou mnohem lepší. 

A nebylo by to spotřebováno bez pleťových masek. Těch jsem spotřebovala opravdu hodně. Dokonce jsem dopotřebovala veškeré své zásoby, které byly obrovské. Až jsem se divila, když jsem si šla jednou pro plátýnkovou  masku a žádná tam nebyla. A pár dní na to se mi zásoba vytvořila znova, protože jsem dostala velkou nálož pleťových masek od mamky z Chorvatska. 




Jaká byla vaše srpnová spotřeba? 

3 komentáře:

  1. Ahoj, ten antiperspirant a čistící šampon vypadají skvěle. Já letos držím spotřebu poměrně slušnou, někdy na mě průměr, jindy vyšší. Zrovna srpen byl spotřebou dosti úspěšný.

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy těch spotřebovaných masek je ... Já ještě svoji tašku s odloženými obaly neprohrábla, což bych měla, protože konec září se blíží, tak abych srpnovou Kosmetickou poličku stihla do konce následujícího měsíce...

    OdpovědětVymazat
  3. Dove deo teď také používám a je fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)