neděle 22. září 2024

GLANC BOX - HOME CARE SPECIAL EDITION


Příjemný víkend vám všem! Dnes tu pro vás mám ukázku Glanc boxu, který nese název Home care special edition. V minulém článku jsem se vám o něm zmiňovala a dnes se můžete podívat, co jsem v boxíku našla. 

Mezi první kousky, které na mě vykoukly, byly věci do kuchyně a na praní. Konkrétně Ariel gel Fresh air, což je prací gel, který dodává dlouhotrvající svěžest a má poskytovat nepřekonatelné výsledky i při nižších teplotách. Obsahuje 80% složek, které jsou biologicky rozložitelné a dodává se ve 100% recyklovatelném obalu. Kapsle jar platinum plus all in one aktuálně nevyužiju, protože již nevlastním myčku. Dala jsem je kamarádovi. Nicméně i já sama jsem přesně tyto ráda kupovala. Jar lemon naopak samozřejmě využiju, protože myju nádobí ručně. Raději si kupuju eko přípravky na mytí nádobí, ale určitě ho spotřebuju, protože myje vážně skvěle a výborně odmastí. 


Swiffer duster je prachovka s vyměnitelnými hlavicemi, kterou už jsem v boxu v minulosti našla a je fajn, takže určitě najde využití. Prachu je dost pořád, bohužel. Ambi pur air mist osvěžovač vzduchu ve spreji využiju na toaletu samozřejmě také. Vůně je velmi příjemná a co mě překvapilo, že vůně ve spreji je nehořlavá a obsahuje 100% přírodní hnací plyn. Od stejné značky jsem v boxu našla ještě jedno vonítko. Ambi pur bathroom flowers and spring osvěžovač vzduchu, který je na jednorázové použití a aktivuje se zmáčknutím. Opravdu krásně a intenzivně provoní toaletu. Už jsem jedno toto vonítko v minulosti měla a bylo fajn.

A našla jsem tu i dva kousky, které jsou určené pro péči o tělo a obličej. Konkrétně Ziaja jeju tekutý korektor pleti přirozeného odstínu. Jedná se o tekutý korektor, který má vůni máty, granátového jablka a černého rybízu a je vhodný pro sjednocení tónu pleti a skrytí nedokonalostí. Má pleť hydratovat, regenerovat a zklidňovat. Je vhodný především pro mladou pleť. Syndet sebamed Clear face je tuhé "mýdlo" bez obsahu mýdla, které je určené pro problematickou pleť se sklonem k akné. Podporuje obnovu přirozeného pH. Bojuje proti pupínkům a černým tečkám. Jemně a přitom do hloubky čistí a odstraňuje přebytečný maz. Já mám problém s pupínky na zádech, takže ráda vyzkouším. Jinak tato tuhá mýdla nevyhledávám. 

Box bych ohodnotila na 4,5/5, stejně jako předchozí Brand box. Obsah se mi líbí a v podstatě vše využiju :)



Objednáváte si Glanc boxy také? 

3 komentáře:

  1. Box jsem měla taky a byla jsem spokojená. Jen kosmetiku nevyužiju - jsem už jiná věková kategorie :), ale dá ji kolegyni pro její pubertální slečnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý box, spousta praktických produktů, které se snadno v domácnosti využijí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý boxik, taky bych byla spokojená 😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)