středa 18. září 2024

BRAND BOX - PODZIM 2024

Krásnou středu vám všem! V poslední době jsem blog trochu zanedbávala, za to se vám omlouvám, ale teď se plánuju vrátit k pravidelnějšímu přispívání, tak se můžete těšit. Před pár dny mi domů dorazil Brand box a Glanc box, takže vám postupně ukážu obsah, jako vždy. Začneme Brand boxem s názvem podzim 2024.

V Brand boxu jsem našla Pop chips barbecue Bohemia, což je nesmažený slaný snack, který si i já sama kupuju. Jen v jiné příchuti. Barbecue příchuť jsem ještě neměla a jsem na ni zvědavá. Obsahuje až o 50% méně tuku, což je pro mě plusem. Fini-Mini noodles je instantní polévka s nádechem Asie. Je ve variantě hovězí, kuřecí a zeleninové. Mě dorazila kuřecí. Sama tyto věci cíleně skoro nevyhledávám, ale jednou za čas si i já takovou věc dám, takže ráda vyzkouším. Penam ovesný chléb jsem viděla poprvé teď v boxu a těšila jsem se na ochutnání. Obsahuje dávku vlákniny a má jemně nasládlou chuť oříšků. Je přirozeně bezlepkový. Za mě je velmi hutný a chuťově opravdu připomíná oříšky. Hodně zasytí a je to zajímavá změna oproti běžným chlebíkům. 




Bon menu india Bonduelle je konzerva s pikantní indickou recepturou plnou čočky a zeleniny. Doporučuje se podávat s rýží a rozhodně ráda vyzkouším, když se mi zrovna nebude chtít vařit. Stejně tak i Bon menu Maroko Bonduelle, což je marocká receptura plná cizrny a zeleniny. Ta se doporučuje podávat s kuskusem. Vinea bílá má být vytvořena z těch nejlepších bobulí bílého hrozna a má výjimečnou a osvěžující chuť. Vineu si sem tam ráda dám, takže její přítomnost vítám. Air Semtex energy drink je energetický nápoj s pořádnou dávkou bublinek. Já energy drinky nepiju, takže jsem přenechala kamarádovi. 

Fruit gummies cherry ovocné bonbony si i já sama kupuju a mám velmi ráda. Je to za mě skvělá zdravější alternativa ke klasickým gumovým bonbonům. Tyto jsou složené z ovoce a zeleniny a jsou bez přidaného cukru. Kupuju si ráda i mangové, rybízové a jahodové. A co mě nostalgicky vrátilo do dětských let je Huba bubba fancy fruit a Huba bubba cola, což jsou dlouhé sladké žvýkačky. Tu růžovou miluju a hned jak jsem box nafotila, musela jsem si kus dát. Je to pro mě vážně velký návrat do dětských let, alespoň na pár minut :) No a to je z tohoto boxu vše. Jak se vám líbí obsah? Já bych obsah ohodnotila na 4,5/5. Byla jsem vcelku spokojená a ráda vyzkouším pro mě nové kousky. Děkuji Brand boxu za možnost pořízení boxu za zvýhodněnou cenu v rámci spolupráce.

Jaký kousek byste vyzkoušeli?

1 komentář:

  1. V tomto případě se box dost minul s mými chutěmi, navíc mi ani nechutnaly chipsy a chleba, na jejichž ochutnání jsem se těšila...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)