úterý 6. srpna 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVENEC 2024

1.  NIVEA DERMA SKIN CLEAR PEELING - Pleťový peeling je na pleti příjemný. Nijak ji nedráždí, nevysušuje a přitom ji dobře vyčistí a odstraní suché kousky kůže a odumřelé kožní buňky. Navíc působí příznivě i proti akné a dalším nedokonalostem na pleti.

2. ALTERRA KRÉM NA RUCE BIO LEVANDULE - Krém na ruce má velmi přírodní a autentickou levandulovou vůni. Jako čerstvě natrhaná levandule. Plus má za to, že je přírodní a že se jednoduše roztírá a rychle vstřebává. Zanechává kůži vláčnou, jemnou a průměrně hydratovanou. Na běžné každodenní použití je fajn.

3. BEKLEY HEŘMÁNKOVÁ VODA - Heřmánkovou vodu jsem doma měla už velmi dlouho a tak jsem se rozhodla, že ji konečně dopotřebuju. Má typickou heřmánkovou vůni, jemně čistí pleť. Uklidňuje kůži po holení i IPL. V praktickém balení se střičkou. 

4. BIODERMA SENSIBIO MICELÁRNÍ VODA - O micelární vodě asi nemá cenu mluvit. Vídáte ji jak u mě, tak i u ostatních youtuberek a blogerek už roky. Je skvělá.


5. NO PLANET B KONDICIONÉR - Kondicionér s přírodní vůní, který mě nalákal hlavně výprodejovou cenou a tím, že jsem od této značky doposud nikdy nic neměla. Nemůžu říct, že by byl špatný. Vlasy vyživuje a uhlazuje. Nicméně žádný wow efekt se nekonal. Znám mnohem lepší kondicionéry. Ale za tu cenu je fajn. 

6. THIS BODY SCRUB IS BANANAS TĚLOVÝ PEELING - Tento peeling jsem si zamilovala na první přivonění, když jsem ho viděla v Actionu. Má nádherný obal a ta banánová vůně, to je za mě pecka! Je hrubší, jelikož je to cukrový peeling, ale moc dobře zjemní kůži a odstraní případná suchá místa a šupinky. Na kůži zůstává i po smytí krásná vůně. Navíc jemně vyživuje.

7. KNEIPP RELAXAČNÍ SPRCHOVÝ GEL LEVANDULE - Relaxační sprchový gel s překrásnou levandulovou vůní jsem si zamilovala na první ovonění. Používala jsem ho velmi ráda. Hezky pění, dobře myje a nevysušuje.

8. LOREAL ELSEVE HYALURON PURE VLASOVÉ SÉRUM - Vlasové sérum jsem si aplikovala do pokožky hlavy před mytím a nechala jsem ho několik hodin působit. Někdy i přes noc. Má exfoliační účinky a zároveň má pohlcovat mastnotu. Nesmývá se, ale já ho používala výše zmíněným způsobem a fungovalo i tak. 


9.-10. PROSALON COLORPEEL ODSTRAŇOVAČ BARVY Z VLASŮ - Za mě skvělý produkt za pár korun, bez obsahu peroxidu. Který z vlasů šetrně stáhne i roky používanou černo/hnědou barvu. Je nutné aplikaci opakovat a upozorňuju na to, že z vlasů smrdí i po několika umytích. Ale pokud chcete stáhnout barvu z vlasů bez peroxidu a zničených vlasů, stojí to za to. Je potřeb myslet na to, že barva půjde nejspíš do oranžových či červených odlesků, ale za mě jsou to mnohem lepší odlesky, než po samotném peroxidu. 

11. CIEN CLASSIC 3 LAK NA VLASY - Nejlepší lak na vlasy, který si kupuju už roky. Výborně fixuje, dá se vyčesat, paráda!

12. PALETTE DELUXE BARVA NA VLASY - Na odbarvené vlasy (přípravkem výše), jsem použila světle hnědou barvu na sjednocení. Barva skoro nesmrděla, což mě mile překvapilo a zanechala přirozený jemný odstín jako je na obrázku. 


13.-19. PLEŤOVÉ A OČNÍ MASKY - Vyhovovaly mi všechny, hlavně ty oční masky z Actionu, jsou boží!

20. HRISTINA BYLINNÝ EXTRAKT PROTI KOMÁRŮM - Příjemně voňavý sprej, který jsem si stříkala před spaním na lůžkoviny i na záclony. Uklidňující vůně a účinek proti komárům.

21. VENIRA KOLAGENOVÝ DRINK PREMIUM ČERNÝ RYBÍZ - Kolagenový drink mi chutnal a používala jsem ho pravidelně. Přišlo mi, že pleť je po něm hezčí, vypnutější a celkově taková víc svěží. 





 JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ČERVENEC? 

2 komentáře:

  1. Já se ještě neprohrabala taškou, kam prázdné obaly odkládám. Ale myslím, že to zas bude nějaký kousek přes desítku. K článku se nejspíš dostanu až příští týden. Ty máš spotřebu hezkou - znám micelárku a zaujal mne extrakt proti komárům. Do lesa se stříkám repelentem, ale do postel bych přece jen ráda něco lepšího ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni, zajímavá směsice produktů - zaujal mě hlavně levandulový krém na ruce a pak Nivea scrub, to vypadá velmi dobře. Moje spotřeba vyšla dneska u mě na blogu, tak se stav budeš-li mít chuť.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)