sobota 13. července 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVEN 2024


Přeju vám příjemný víkend. Pokud sledujete můj Instagram tak víte, že nejsem aktivní na blogu, Youtube a právě i Instagramu. Psala jsem vám, že kvůli aktuální osobní situaci, potřebuju pauzu a dát se dohromady. To platí. Pokud mě tam nesledujete, chtěla jsem vám to napsat i tady, na blogu. V nejbližší době články nejspíše nebudou. Upřímně na to absolutně nemám náladu, chuť ani pomyšlení. Řeším teď v sobě jiné, důležitější a pro mě hodně těžké věci. Nezlobte se tedy na mě. Děkuji vám za každou návštěvu i komentář. Jak víte, kosmetiku i jídlo miluju a tak se k tomu určitě vrátím. Jen potřebuju čas a vyrovnat se se vším, co se teď dělo a děje. 

Rozhodla jsem se, vydat vám alespoň spotřebovance a v úvodu vám objasnit, proč zde nejsem aktivní. Předem vám děkuju za pochopení a i za neuvěřitelnou podporu, kterou jste mi dali, prostřednictvím zpráv na Instagramu. Moc si toho vážím. Užijte si spotřebovance za červen. A my se někdy zase uvidíme. Těším se na to, ale teď potřebuju čas. Čas pro sebe. Pro vyrovnání se se vším. 

1. BARWA COSMETICS - OCTOVÝ ŠAMPON 300 ml / 53 Kč

Šampon s příjemnou a svěží vůní jablek. Pokud se bojíte, že v něm ucítíte zápach octu, bát se vážně nemusíte. Má velmi dobrou pěnící schopnost a vlasy výborně myje. Zanechá je lesklé. Navíc obsahuje 95% přírodních složek.

2. ZIAJA - ŠAMPON S ARGANOVÝM OLEJEM 300 ml / 65 Kč

Šampon s arganovým olejem má sladkou příjemnou vůni. Výbornou pěnící schopnost. Vlasy myje dobře a nějak je nezamastí. Nějakého extra skvělého efektu jsem si nevšimla, takže bych ho znovu nepotřebovala. Obyčejný běžný dobrý šampon.

3. ISANA MED - SPRCHOVÝ GEL NA CITLIVOU POKOŽKU 250 ml / 34,90 Kč

Sprchový gel pro citlivou pokožku jsem si koupila hlavně kvůli tetování, které jsem s ním zezačátku umývala. Má opravdu velmi jemnou nedráždivou vůni, příjemně pění i myje a pokožku nevysušuje.

4. FLORE - BYLINNÝ SPRCHOVÝ GEL AVOKÁDO A CITRONOVÁ TRÁVA 200 ml / 79,90 Kč

Jednalo se spíš o takový olejový sprchový gel. Rozčilovala mě pumpička, která dávkovala velmi malé množství produktu. Pokaždé jsem musela balení odšroubovat a produkt nalít na mycí houbičku. Voní velmi svěže, vytváří jemnou pěnu a pokožku nevysušuje. Nicméně nijak extra mě nezaujal, abych si ho pořídila opakovaně.



5. BALEA - DEOSPREJ HAPPY MELODY 150 ml / 29,90 Kč 

Deosprej s velmi sladkou vůní a bez obsahu aluminiových solí. Používala jsem ho ráda na běžné přestříkání během dne nebo v práci. Výdrž  má pár hodin, ale na běžné dny je fajn.

6. REVOLUTION - HYDRO BANK PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml / 280 Kč

Krém jsem si pořídila vyloženě z nudy, kdy jsem jednou měla čas a navštívila Rossmann, abych čas zabila. Objevila jsem za výprodejovou cenu tento krém a tak jsem ho vzala. Musím uznat, že to pro mě byl velký objev. Skvělé balení s pumpičkou, takže v balení nezůstanou zbytky krému. Má skvělou gelovitou konzistenci, která však nelepí. Výborně hydratuje a je skvělý pod makeup. Za mě naprostá pecka.

7. PURITY VISION - BOROVICOVÁ VODA 100 ml / 185 Kč

Květinové pleťové vody mám ráda na běžné denní přestříkání či před aplikací či po aplikaci pleťové masky či pleťové péče. Borovicová voda byla příjemná i když měla zvláštní přírodní vůni. Osvěží, jemně tonizuje. 

8. PURITY VISION - JALOVCOVÁ VODA 100 ml / 185 Kč

Květinové pleťové vody mám ráda na běžné denní přestříkání či před aplikací či po aplikaci pleťové masky či pleťové péče. Jalovcová voda byla příjemná i když měla zvláštní přírodní vůni. Osvěží a jemně tonizuje. Stejně jako předchozí kousek. Účinky mají totožné. 



9. ADIDAS - ANTIPERSPIRANT PRO INVISIBLE 50 ml / 79 Kč

Kuličkový antiperspirant s jemnou za mě až pánskou vůní. Na běžné denní použití je to klasický průměr, který neurazí a ani nenadchne. 

10. REVOLUTION - HYDRATAČNÍ OČNÍ POLŠTÁŘKY 60 ks / 409 Kč

Masky na oční okolí byly moc příjemné a to zejména při vložení do lednice a následné aplikaci. Oční okolí jemně hydratovaly a zvláčnily. Pokud byly z lednice, jemně odstranily i případné opuchnuté oční okolí.

11. DERMACOL - COLLAGEN+ INTENZIVNÍ OMLAZUJÍCÍ SÉRUM / 175 Kč

Pleťové sérum jsem opět koupila v nějakém výprodeji v DM. Zaujalo mě a řekla jsem si, proč nevyzkoušet zas něco nového. Aplikovala jsem si ho nejprve na místa, kde mám největší začínající vrásky. Pak jsem si ho aplikoval na celý obličej. Sérum mi bylo moc příjemné. Má krémovitou tekutější konzistenci, která se dá jednoduše a rychle rozetřít. Pleť nedráždí a zanechává ji vláčnou a jemnou.

12. ORIGINS - OUT OF TROUBLE PLEŤOVÁ MASKA 15 ml (plné balení 520 Kč)

Dlouho jsem chtěla vyzkoušet pleťové masky značky Origins a tak jsem si zakoupila minulý rok v zimě dárkové balení ve slevě. Maska je velmi příjemná, nějak extrémně nestahuje pleť. Šetrně ji čistí a pleť je po smytí čistá, projasněná a hebká. Nicméně to mi udělají i o mnoho levnější pleťové masky, takže bych si ji v plném balení a za plnou cenu asi nepořídila.



13. AVON - CELEBRE EDT 50 ml / 199 Kč

Tato vůně je pro mě nostalgie, jelikož jsem ji používala v časech, kdy jsem chodila s kamarádkou z paneláku ven. Voněla se touto vůní a nebo vůní hodně podobnou a vždy když ji cítím, vzpomenu si na své dětství. Výdrž má pár hodin, ale já si ji opět ráda pořídím. Jedná se o svěžejší květinovou vůni. 

14. ESSENCE MAKE ME BROW, 02 BROWNY BROWS 3,8 ml / 65 Kč

Jednoduše jeden z nejlepších gelů na obočí se štětečkem v neutrální hnědé barvě.

15. MAX FACTOR - TUHÝ MAKEUP V PUDRU, 001 PORCELAIN 10 g / 336 Kč

Pudrový makeup jsem používala jen zřídka, ale nakonec jsem se rozhodla, dopotřebovat ho. Byl vlastně v celku průměrný. Krycí schopnost měl jako lehčí průměr, pleť zmatnil. Nicméně mi moc nevyhovovala aplikace, protože ten opadávající pudr při aplikaci, byl všude. 

16. GOLDEN ROSE - MIRACLE LASH ŘASENKA 9,3 ml / 40 Kč

Jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy měla. Skvělý kartáček, neuvěřitelná cena, krásně řasy prodlouží i natočí. 




17.-24. PLEŤOVÉ MASKY, MIX

Samozřejmě nesmí chybět plátýnkové pleťové masky. Nejslabší z nich byla asi modrá Nivea, která nemá až zas tak skvělé plátýnko. Rozhodně vedou pleťové masky z prodejny Action. Neuvěřitelná cena i schopnosti. Oční maska z okurkou je opět z Actionu a je skvělá. Balea oční maska je příjemná, nicméně okurková je lepší. 



KTERÝ Z PRODUKTŮ ZNÁTE? 


2 komentáře:

  1. Znám (ve smyslu vyzkoušela jsem) jen polštářky pod oči od Balea, které kupuju poměrně často.
    Držím palce, ať je vše brzo OK a zase se vrátíš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni, doufám, že se ti podaří brzy porazit obtížné situace i negativní myšlenky. Taky teď svádím pár bojů. Co se týče produktů zkoušela jsem levandulovou vodu a nyní mám v zásobách mátovou, zvláštní vůně provází asi všechny. Znám i masky z Actionu a polštářky od Baley :) zrovna mám na sobě z Actionu the Mask Dr. s kolagenem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)