pondělí 17. června 2024

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - KVĚTEN 2024

Krásné pondělí! Jak jste si užili víkend? Věřím, že co nejlépe a pokud jste nemuseli do práce, tak odpočinkově. Já jsem si našla chvilku a sepsala vám konečné své spotřebovance za měsíc květen 2024. Už bylo načase. Tentokrát jsem měla opět větší zpoždění. Tak nebudu zdržovat dál a jdeme na to! :)  

LUX botanicals sprchový gel s vůní frézie a tea tree olejem je první kousek, kterému jsem se podívala na dno. Krásně příjemně voní a je velmi koncentrovaný a hustější. Provoní pokožku, ale přijde mi, že trochu vysušuje. Ziaja tonik s růží příjemně vyčistil pleť a odstranil zbylé nečistoty. Moc příjemný. Pleť nijak nestahuje ani nevysušuje. Naopak je příjemně vláčná a jemná. Bione Cosmetics Kostival jsme používali zejména na bolavý krk či záda. Má příjemně chladivý efekt, jemnou vůni a opravdu ulevuje od bolesti. Loreal Paris Elseve Full Resist Aminexil vlasové sérum jsem používala taktéž ráda a už jsem vám na něj detailnější recenzi psala. Nádherně voní a je velmi příjemné. Krásně prokrvuje pokožku a tím pádem zamezuje vypadávání vlasů. 


It´s skin collagen pleťové sérum mě mile překvapilo. Jemné krémovo-gelovité sérum, které jemně voní, velmi jednoduše se roztírá. Nelepí, nedráždí a zanechá pleť krásně vláčnou a jemnou. Avant báze pod makeup byla za mě hodně tekutá a až moc lepivá. Sama bych si ji určitě nepořídila. Vadilo mi, že jen co jsem ji odšroubovala, už mi tekla po stole. Repelent proti komárům a klíšťatům byl funkční a líbilo se mi praktické malé balení, které se vešlo do kabelky či batohu. Avon Cherish je má oblíbená vůně již několik let a nemá smysl vám vše opět opakovat. Prostě moje láska, ke které se vždy ráda vrátím. 


Essence Camouflage matt korektor byl vcelku fajn. Řekla bych, že takový průměr a klasika. Ale byl velmi příjemný. Na pleti zakryl nedostatky, nesléval se a měl příjemný aplikátor. Makeup Loreal Infaillible matte cover byl taktéž fajn a již jsem ho v minulosti měla. Má středně krycí funkci a pleť opravdu matuje. Vydrží v podstatě celý den. Essence hydro kiss lip oil je naprosto fantastický produkt. Má tak příjemný aplikátor, že jsem si s ním maximálně ráda natírala rty a vždy jsem se na to těšila. Má takovou gelovo-olejovou texturu, která je na rtech taktéž velmi příjemná. Za mě výborný kousek! Rimmel Extra long lash je řasenka, která je za pár korun a krásně prodlouží i zahustí řasy. Má výborný kartáček. Fix na oči kreslil intenzivně černou linku a měl moc dobrý hrot, se kterým se dalo jednoduše a precizně kreslit. BEEKMAN krém na ruce byl za mě hrozný. Vůbec nehydratoval. Přišlo mi, že naopak ruce vysušil a kůže pak hrozně "vrzala".


A co by to bylo za spotřebováno bez pleťových masek. To by snad ani nešlo, že? Všechny byly moc příjemné, plnily funkci osvěžení a hydratace. Tedy až na tu zlatou, která mi neustále padala. Maska na nohy byla taktéž příjemná a krásně chodidla zvláčnila. Na extra vysušenou pokožku to není, ale na běžnou hydrataci ano. A sůl do koupele jsem si užila, když jsem si konečně po dlouhé době dopřála vanu. Normálně se jenom sprchuju. Krásně voněla po vanilce a zabarvila vodu. Takže jsem byla spokojená. 



KOLIK KOUSKŮ JSTE DOPOTŘEBOVALI VY?

2 komentáře:

  1. Já mám za květen na kontě 12 kousků včetně pár miniatur. Ale sepsání článku mne teprve čeká

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni,
    zkoušela jsem jinou variantu sprcháče od LUX a musela jsem ho nalít do pumpičky na mýdlo, hrozně to vysušovalo. Se zbytkem nemám zkušenosti. Já měla spotřebováno tradičně obsáhlé, ale u mě už by to nikdo jinak nečekal :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)