čtvrtek 13. června 2024

FIXAČNÍ SPREJ NA MAKEUP S VŮNÍ MARSHMALLOW?!


Krásný čtvrtek vám všem! Jak se máte? U nás od dopoledne prší jako blázen a navíc je zima. Doma jsem si musela vzít svetr a dvoje ponožky. Skoro v půlce června, to je zajímavé :D. Normálně tu celé dny větrám, ale teď jsem okna zavřela a zapálila si vonnou svíčku. V posledních dnech se mi daří dopalovat svíčky, které mám už na dně, tak mám radost, že je takto hezky dodělávám a navíc mi to doma krásně voní. Dodělávám nejen svíčky, ale dělám pořádek aktuálně v celém bytě. Sdílela jsem vám na svém Instagramu též uklízecí výzvu. Pokud máte rádi úklid a třídění věcí, určitě na to mrkněte. Na Instagramu mě najdete pod přezdívkou Monnika.cz. No, já jsem si ještě udělala horký čaj a našla si chvilku na to, abych vám sepsala svoje dojmy z produktů, ze stránek Parfemy-Elnino.cz

Takže jdeme na to. Jako první začnu tímto krásným fialovým triem Od Loreal Paris. Jedná se o produkty na vlasy. Konkrétně šampon, kondicionér a sérum na pokožku hlavy z řady Elseve Hyaluron Pure. Jedná se o řadu produktů na vlasy, které mají suché konečky a mastné kořínky. Což je vlastně přesně můj případ. Já mám své přirozené vlasy vlnité a žehlím si je. Vysušují se mi více, než vrchní část vlasů. Řada má opět krásný a jednoduchý design. Velmi příjemnou ovocno-květinovou vůni.

Šampon a kondicionér slibuje, že díky kyselině salicylové, odstraňuje nečistoty a nadměrnou mastnotu. Kyselina hyaluronová navíc dodává délkám vlasů hydrataci a to až po dobu 72 hodin. Zároveň vlasy nezatěžuje a předchází třepení konečků. Vlasové sérum má exfoliační komplex a je vhodné pro mastnou pokožku hlavy. Obsahuje až 6% exfoliační složky. A pomáhá tak udržet čistou pokožku hlavy až po dobu 72 hodin. Odstraňuje od kořínků nahromaděné nečistoty a přebytečný kožní maz. Sérum se nesmývá, ale nechává se na pokožce hlavy.

Můj názor na toto trio pro vás asi nebude překvapením. Od Loreal Paris jsem vyzkoušela spoustu řad a většina mi skvěle sedla. Ani tyto produkty nejsou výjimkou. Šampon krásně pění, vlasy výborně umyje, ale nevysuší. Zanechá je krásně provoněné a jemné. Kondicionér dodá vlasům hebkost a zároveň je nezatíží. Zanechá vlasy krásně lesklé a podpoří krásnou vůni šamponu. Vlasové sérum jsem používala spíš jako takovou kůru. Aplikovala jsem si ho do pokožky hlavy před mytím vlasů. Nechala jsem působit klidně půl dne a nebo den (když jsem aplikovala před spaním) a následně jsem vlasy umyla. Pokožka byla vážně krásně čistá, svěží a bylo znát, že jsou z ní důkladně odstraněny nečistoty.



A máme tu další dva kousky. Jedná se o Australian Bodycare Tea Tree Oil pleťový krém a pleťové sérumPleťový krém slibuje eliminaci pupínků a černých teček a zároveň předcházení jejich vzniku. Má udržovat pleť čistou a zároveň ji hydratovat a zklidnit. Krém je veganský. Obsahuje olej tea tree, vitamin E, tasmánský pepř, švestku kakadu a výtažek z makadamiových ořechů. Pleťové sérum má poskytovat intenzivní hydrataci, navracet pleti jas a pružnost a opět je veganské.

Bohužel musím konstatovat, že tyto dva produkty mé pleti nesedly. Netuším proč, protože běžně používám produkty s tea tree olejíčkem a nikdy jsem neměla žádný problém. Pleťový krém příjemně voní a stejně tak i pleťové sérum. Krém má konzistenci, která se rychle roztírá i vsakuje. Nezanechává mastný povrch a zanechává pleť vláčnou. Bohužel mě na pleti štípal a to při každé aplikaci. A po několika dnech používání se mi na pleti začaly objevovat červené skvrnky. Nic jiného a nového jsem do rutiny nezařadila, takže vím jistě, že to bylo po krému a séru. Vůbec netuším proč, ale nejspíše je tam složka, která mi zkrátka nesedla. Oba kousky hydratují pěkně, ale mě pleť zkrátka dráždí. 

Ale to nejlepší jsem si nechala nakonec, ať nekončíme negativně. Měla jsem možnost vyzkoušet kousek od značky NYX a konkrétně NYX profesionální fixační sprej The Marshmelow. Začnu balením, které je jednoduché a jednoduše krásné. Co je ale ještě krásnější, je vůně. Sprej má nádhernou sladkou vůni, přesně jako bonbony marshmallow. To se povedlo! Vůně mi nedráždí ani oči a ani pleť, což vnímám jako plus. A velkým plusem je i to, že má velmi jemný rozprašovač. Makeup s ním vydrží opravdu lépe a na mojí mastné pleti se tolik neslévá a výdrž je prodloužená o X hodin, bez nutnosti úprav během dne. Tento kousek mě nadchl. Stejně tak i Guess Seductive Noir, což je jedna z mých TOP vůní, které jsem kdy objevila a to právě díky Elninu. Jedná se o toaletní vodu, ale má perfektní výdrž i intenzitu. Snoubí v sobě tóny bergamotu, pivoňky, šalvěje, jasmínu, kosatce, konvalinky s tóny vanilky, sametu a vetiveru. Za mě je to dokonalá ženská smyslná a výrazná vůně. Kupuju si ji i sama a je mým velkým oblíbencem jak na zimní měsíce, tak i na letní.

Věřím, že pro vás mé postřehy z tohoto testování byly něčím přínosné. A určitě mě zajímá, zda jste nějaký kousek, ze zde zmiňovaných, zkoušeli a nebo plánujete vyzkoušet. A taky mě zajímá, zda jste zkoušeli mnou zmiňovaný pleťový krém a sérum. Sedl vám krém? Nebo vám taky nesedí, jako mě? Budu ráda, za vaše postřehy. Zároveň děkuji Elninu za možnost vyzkoušení těchto kousků! Ráda jsem je na vlastní kůži vyzkoušela a přenesla vám své dojmy do článku.





ZKOUŠELI JSTE NĚKTERÝ Z KOUSKŮ?


3 komentáře:

  1. Neznám žádný z tebou vyzkoušených výrobků. Zaujala mne hlavě sada na vlasy od L´Orealu

    OdpovědětVymazat
  2. Monniko, děkuji za návštěvu na mém blogu. Ráda jsem se podívala, sama nežnám nic z uvedených produktů, L'Oreal používá moje kadeřnice, měla bych si něco pořídit i domů.
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Monni, ta uklízecí výzva zní dobře, na to se mrknu. Hyaluron Pure řadu budu teprve testovat, mám podobný typ vlasů - mastné kořínky a suché konečky. Od NYXu jsem zkoušela jiný fixační sprej a také jsem byla spokojená, co se týče Guessu mě jejich vůně vůbec nevoní a Noir mi přijde hodně těžký, ale já mám tenhle problém i třeba u vůní Calvin Klein :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)